Medewerker logistiek

Medewerker logistiek

Vacature medewerker logistiek

Los jij een uitdaging graag snel en efficiënt op? Ben je flexibel en creatief? Houd jij overzicht wanneer er veel tegelijk op je af komt? En vind je het leuk om daarover met veel verschillende mensen te schakelen?
Dan ben jij misschien wel de onmisbare schakel tussen onze opdrachtgevers, chauffeurs en administratie.

Wij zoeken een medewerker logistiek

Elke dag biedt nieuwe uitdagingen. Als medewerker logistiek zoek je samen met de planner naar mooie combinaties van wagens, chauffeurs, ladingen en ritten. Dat is vaak een ingewikkelde puzzel, zeker omdat hier ook nog weleens wat in kan veranderen. Creatieve oplossingen worden gewaardeerd. Je hebt contact met onze chauffeurs, opdrachtgevers, chauffeurs die we inhuren en onze administratie.

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Kom dan eens vrijblijvend praten bij MST! Ook wanneer je geen ervaring hebt in deze sector, gaan we graag met je in gesprek.

Wie zijn wij?

MST Logistics heeft een breed scala aan opdrachtgevers die ons vaak logistieke uitdagingen bieden. Lang, breed, hoog, zwaar, speciaal; dat omschrijft een groot deel van ons werk. Daarnaast zijn wij actief in de bouwlogistiek. Ook doen wij projecten in de avond en nacht, bijvoorbeeld het plaatsen van barriers of tijdelijke verlichting bij wegwerkzaamheden en ritten over de grens. Bij ons is elke dag weer anders.

We hebben een enthousiast, hecht team met korte lijntjes naar het management.

Uw logistieke vraagstuk

onze kracht

Wilt u weten wat MST voor u kan betekenen?

Bel of mail