Op- en overslag

Op- en overslag

Op- en overslag

In onze nieuwe loods bieden wij veilige en ruime opslagruimtes, voor opslag van lichte en zware materialen. Ook bijzondere afmetingen zijn mogelijk. Breed, hoog, lang, breekbaar: de ruimtes zijn flexibel in te delen waardoor we ook bijzondere afmetingen en specificaties kunnen plaatsen. Op- en overslag buiten is ook mogelijk op ons ruime en goed geoutilleerde beveiligde buitenterrein.

Wilt u het gehele proces van op- en overslag van uw producten uitbesteden? MST beschikt over alle middelen en know-how om uw processen volledig te verzorgen: warehousing, orderpicking, track & trace. We bespreken graag welke maatwerkoplossing we u kunnen bieden.

Voor Bakker Natuursteen verzorgt MST het gehele logistieke proces en voorraadbeheer: vrachten vanuit Portugal worden vanuit de vestigingsplaats Culemborg verder het land door gedistribueerd. Voordat er wordt afgeleverd bij de klant, worden de kratten uitvoerig gecontroleerd door MST, zodat de kwaliteit van de levering is gewaarborgd voor Bakker Natuursteen.

Uw logistieke vraagstuk

onze kracht

Wilt u weten wat MST voor u kan betekenen?

Bel of mail