Medewerker Planning en Administratie

Medewerker Planning en Administratie

Wie zijn wij?

MST Logistics is een bekende naam binnen transport en logistiek. We hebben een breed scala aan opdrachtgevers die ons vaak logistieke uitdagingen bieden. Lang, breed, hoog, zwaar, speciaal; dat omschrijft een groot deel van ons werk. Daarnaast zijn wij actief in de bouwlogistiek. Ook doen wij projecten in de avond en nacht, bijvoorbeeld het plaatsen van barriers of tijdelijke verlichting bij wegwerkzaamheden, en projecten over de grens. We hebben een enthousiast, hecht team met korte lijntjes naar het management.


Wij zoeken een

enthousiaste medewerker planning & administratie (fulltime, M/V)


Wat ga je doen?

Bij MST Logistics is elke dag weer anders. Binnenkort vertrekken we bijvoorbeeld met een grote ploeg chauffeurs en monteurs naar Italië. We halen circa 8 kilometer verplaatsbare barriers op in Duitsland en bouwen de barriers in Italië op. Dat zijn ruim 200 vrachten die overgebracht moeten worden. We gaan twee weken lang hard werken met een hechte, gezellige club.
Zoiets moet natuurlijk allemaal goed worden geregeld! Jij ondersteunt onze planner bij dit soort projecten. Je vraagt bijvoorbeeld de tarieven op bij ingehuurde charterchauffeurs en werkt dit uit, je controleert de ritten en de uren van de chauffeurs en vraagt bij opdrachtgevers bonnen op ter facturatie.  
Daarnaast handel je de administratie af die hierbij hoort. Je regelt het verblijf, de tolbetalingen, brandstofpassen en de vrachtbrieven.

Zulke grote projecten hebben we natuurlijk niet elke week. Onze wagens rijden dagelijks ritten in Nederland. Deze worden gepland in een digitaal planpakket dat helemaal op ons is afgestemd. Samen met jouw collega Jacqueline handel je de digitale administratie ervan af. 

Jacqueline Wilshaus, officemanager, over haar werk bij MST Logistics:

Ik heb het hier erg naar mijn zin. We werken hard en hebben een lekkere no-nonsense mentaliteit. De werksfeer is heel prettig. We zijn er echt voor elkaar en hebben in onze functie veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Ben jij:

  • Woonachtig in de omgeving van Culemborg
  • Fulltime beschikbaar
  • Enthousiast over de transportsector
  • Creatief, flexibel en stressbestendig
  • Communicatief, accuraat en servicegericht

Dan spreken we je graag binnenkort. 

Meer weten?
Kijk op https://mstlogistics.nl/werken-bij-mst
Of neem contact met ons op via werkenbij@mstlogistics.nl.
Je kunt natuurlijk ook even bellen. Vraag dan naar Jacqueline of Jurriaan. Zij vertellen je graag meer over deze functie.