Tijdelijke voertuigkeringen

Tijdelijke voertuigkeringen

Van plan tot realisatie

MST is met haar jarenlange ervaring een ideale partner voor de oplossing van uw verkeerstechnische vraagstuk. In goed overleg over uw wensen kunnen wij het gehele project voor u verzorgen. We gaan graag met u in gesprek: dan laten we u de verschillende mogelijkheden zien voor uw specifieke vraagstuk omtrent tijdelijke voertuigkeringen.

MST is sterk in het reguleren van verkeer: het afbakenen van (tijdelijke) rijstroken, het scheiden van verkeersstromen en het geheel of gedeeltelijk afsluiten van wegen. Met onze flexibele en verplaatsbare barriersystemen zorgen we ervoor dat uw werkzaamheden of evenementen logistiek soepel verlopen. 

Geleidebarriers

Wanneer verkeer moet worden omgeleid of verkeersstromen veilig moeten worden begeleid, kunt u een beroep doen op MST. Wij hebben alle kennis en materiaal in huis om uw projecten verkeerstechnisch te ondersteunen of voor u uit te voeren. Wij denken met u mee over het logistieke vraagstuk van uw projecten. 

MST levert, vervoert en plaatst Quickchange Moveable Barriers (QMB). MST heeft het recht om dit systeem van het Amerikaanse bedrijf Lindsay binnen Europa te vertegenwoordigen.

Tijdelijke verlichting bij werkzaamheden

Laat MST uw bouwproject of wegwerkzaamheden verlichten. MST levert, plaatst en verplaatst haar eigen lichtmasten bij werkzaamheden. De monteur blijft ter plaatse: voor het verplaatsen en aanpassen van het licht en om eventuele storingen direct te verhelpen. Na afloop verwijdert de monteur de masten weer.

Onze vakmensen zijn volledig gecertificeerd (VCA, BRL, GPI).

Marjo Salari, eigenaar MST:

Het QMB-systeem heeft zich inmiddels op vele grote projecten in Nederland, Europa en daarbuiten bewezen. Wij hebben er o.a. projecten mee uitgevoerd in Oostenrijk, Denemarken, Italië en Duitsland. Voor het beste resultaat zijn wij graag vanaf aanvang bij een project betrokken. We denken met de aanvragende partij mee over oplossingen rond de veiligheid, verkeersmaatregelen en logistiek en zorgen voor een optimale planning om de barriers te plaatsen.

Uw logistieke vraagstuk

onze kracht

Wilt u weten wat MST voor u kan betekenen?

Bel of mail